Convocatòria de concurs públic per a la contractació de Personal Investigador Predoctoral en Formació 2025 (PIPF)


Entrar a l`aplicació

Annex III. OFERTA ESPECÍFICA DE L`AJUT (2025PMFPIPF)

Contractes PRDI
2025PMF-PIPF-37
Personal investigador predoctoral en formació
En general, estar en possessió dels títols oficials espanyols de grau, o equivalent, i de màster universitari, o equivalent, sempre que hagin superat, almenys, 300 crèdits ECTS en el conjunt dels dos ensenyaments. Veure altres opcions a les bases de la convocatòria.
Grau en Bioquímica o disciplina similar, màster en disciplines afins a la nutrició, metabolisme i bioquímica, es valorarà que tingui el curs d`experimentació amb animals i un bon nivell d`anglès.
Esther Rodríguez Gallego
Alba Miguéns Gómez
Estudi dels impactes en la salut i dels beneficis nutricionals dels ingredients derivats del llobí fermentat.
Aquest projecte de tesi doctoral s’emmarca en un projecte coordinat i té com a objectiu principal l’estudi dels efectes fisiològics de productes derivats del llobí (Lupinus spp.), considerats una font de proteïna vegetal més sostenible que la d’origen animal. En col·laboració amb l’IRTA, que subministrarà els productes avaluats, s’analitzarà l’impacte d’aquests compostos sobre la salut intestinal, amb especial atenció a la integritat de la barrera epitelial i als processos inflamatoris locals. Es pretén determinar com aquestes alteracions intestinals poden influir en la homeòstasi sistèmica i en altres òrgans diana. La recerca combinarà models in vitro i in vivo per caracteritzar els mecanismes moleculars implicats, incloent l’expressió de gens relacionats amb la inflamació, la permeabilitat intestinal i la resposta immune. Els resultats obtinguts contribuiran a valorar el potencial del llobí com a ingredient funcional en dietes sostenibles, i a comprendre millor la relació entre nutrició, intestí i salut global. Aquesta tesi s’alinea amb els objectius de sostenibilitat alimentària i innovació en proteïnes alternatives.
Bioquímica i Biotecnologia
Nutrició i Metabolisme
Bioactivitat molecular dels components dels aliments en la salut intestinal
Pinent Armengol, Montserrat
montserrat.pinent@urv.cat
Contracte
48 mesos
Completa
18269.64 €
37.5 hores setmanals
00 0000
  1. Fotocòpia del NIF, NIE o passaport, no havent superat el document la data límit de validesa.
  2. Currículum Vitae
  3. Fotocòpia del títol acadèmic oficial o del justificant del pagament de l’expedició del títol que dona accés al estudis de doctorat
  4. Expedient acadèmic dels estudis de grau/llicenciatura/enginyeria superior expedit en alguna de les següents llengües: català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès
  5. Expedient acadèmic dels estudis de màster expedit en alguna de les següents llengües: català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès. En el cas dels candidats/es que no l’hagin finalitzat, també hauran de presentar el corresponent expedient acadèmic
  6. Escrit de motivació
  7. Document de declaració d`equivalència calculada, d`acord amb el que disposen les resolucions de 21 de març de 2016, de 21 de juliol de 2016 i de 18 de setembre de 2017 de la Direcció General de Política Universitària, o les que estiguin en vigor en el moment de presentar la sol·licitud i que es pot obtenir en el següent enllaç
  8. Carta de referència (Opcional)
  9. Acreditació del nivell d`anglès (Opcional)
Rodríguez Gallego, Esther (President Titular)
Miguéns Gómez, Alba (Vocal 1 Titular)
Pinent Armengol, Montserrat (Vocal 2 Titular)
Terra Barbadora, Ximena (President Suplent)
Ardévol Grau, Anna (Vocal 1 Suplent)
Blay Olivé, Maria Teresa (Vocal 2 Suplent)
17 de novembre de 2025